Roest verwijderen... het kan perfect !

Home

Branches

Veel gestelde vragen

Bestellen

Contact

Onderstaand vindt U een overzicht van de vragen die de klanten aan ons stellen.  Graag willen wij iedereen verder helpen met de antwoorden.  Aarzel niet om ons te contacteren indien U met een vraag zitten waar U het antwoord niet op terug vindt.  Wij zullen U zo goed mogelijk proberen verder te helpen.

Wij willen U zeker niet afschrikken voor het gebruik van RVS.  RVS is een zeer mooi materiaal en wij willen U alleen helpen met het mooi houden.

Aangezien deze lijst voortdurend zal worden aangevuld, is er geen volgorde.  Wij raden U aan om via een kernwoord met de zoekfunctie de lijst te doorlopen.  Deze zoekfunctie staat standaard in uw browser.

1. Wat is het verschil tussen RVS304 en RVS316 ?
RVS 304 is de meest voorkomende materiaalsoort die gebruikt wordt als men spreekt over roestvast staal. RVS 316 is een kwaliteit die beter bestand is tegen corrosie en milieu-invloeden en zal dus minder snel vatbaar zijn voor corrosie (roest).  De keuze tussen RVS304en RVS316 wordt bepaald door de gebruiksomstandigheden.

2. Is RVS onderhoudsvrij ?
RVS heeft, net zoals alle andere materialen, onderhoud nodig.  Anderen zeggen dat RVS onderhoudsvrij is, wij zeggen dat RVS onderhoudsvriendelijk is.

3. Roest RVS ?
RVS roest niet uit zichzelf, RVS roest onder invloed van externe factoren.  Enkele voorbeelden van externe vaak voorkomende factoren : schuren/krassen met een metalen voorwerp (reinigen met metalen schuursponsjes), invloed van zuren en zouten (zeelucht), blootstelling aan chloor(dampen), het inslaan van metalen slijpdeeltjes, zure regen, het neerslaan van miniscule metaalgensters door de nabijheid van een treinspoor of industrie,...

4. Kunnen jullie producten ook voor andere metalen gebruikt worden ?
Onze producten zijn geschikt voor het verwijderen van corrosie op zowel RVS, gewoon staal, koper als aluminium.  Gelieve er wel rekening te houden dat materialen die fel onderhevig zijn aan roest, dit naderhand zullen blijven.  Onze producten kunnen geen materiaaleigenschappen veranderen.  Als voorbeeld het verwijderen van roest op chromé, onze producten zullen het roest verwijderen maar de beschadigingen blijven gevoelig voor toekomstig roest.

 Contacteer ons :

Felinox

(+32)(0)489/87.33.38

info@felinox.be

Kastanjelaan 6 - 3510 Hasselt